Contact

Met het opschrijven van levensverhalen en het begeleiden van ceremonies,
komen alle lijnen uit mijn eigen leven samen.

 

Ieder mens heeft een verhaal. Dit verhaal
ontdekken en verwoorden, dat is mijn kracht.

Ik heb geschiedenis gestudeerd, omdat ik wilde weten waarom de wereld is zoals hij is. Vervolgens deed ik een opleiding voor psycho-sociale hulpverlening, om erachter te komen waarom mensen zijn zoals ze zijn. Ten slotte studeerde ik religiewetenschappen, omdat ik wilde doorgronden wat mensen drijft en inspireert. Uiteindelijk blijkt dat die antwoorden maar deels in een studie gevonden kunnen worden. Ik vind ze vooral in de verhalen die mensen mij vertellen.

Ik heb geschiedenis gestudeerd, omdat ik wilde weten waarom de wereld is zoals hij is. Vervolgens deed ik een opleiding voor psycho-sociale hulpverlening, om erachter te komen waarom mensen zoals ze zijn. Tenslotte studeerde ik religiewetenschappen, omdat ik wilde doorgronden wat mensen drijft en inspireert. Uiteindelijk blijkt dat die antwoorden maar deels in een studie gevonden kunnen worden. Ik vind ze vooral in de verhalen die mensen mij vertellen.
 

Contact:

Hilde van Halm
Breudijk 17
3481 LM  Harmelen
06 16548302
0348 444216
hilde@hildevanhalm.nl 

KvK 69707804

Tarieven

Tarieven spreken:
Voorgesprek en ceremonie:
€ 450,00

Het kan zijn dat er – natuurlijk na overleg – extra kosten doorberekend worden, bijvoorbeeld vanwege extra gesprekken of een langere reistijd. Mijn uurtarief is € 45,00 per uur. Na 10 km is de vergoeding € 0,25 per km.

Tarieven schrijven:
Voor het opschrijven van een levensverhaal zijn er veel varianten mogelijk. Prijzen zijn afhankelijk van omvang (aantal pagina’s, aantal foto’s). 

(Op grond van de KOR zijn mijn facturen vrijgesteld van btw)

Bel of mail gerust voor een uitleg en prijsindicatie.

Bel of mail gerust voor een uitleg en prijsindicatie.

Fotos en Website by Simone Leonhartsberger, www.leonhartsberger.net
Foto ceremonie: Jeanine van Maris

bottom_unten

© Hilde van Halm 2018 • Impressum